Uncategorized

De beste gratis spelletjes voor het hele gezin

Videogames zijn een geweldige manier om als gezin samen te komen en plezier te maken. Maar omdat er zoveel spellen zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke je wilt spelen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste gratis games voor het hele gezin. Van consoleklassiekers tot gloednieuwe titels, er is voor elk wat wils op deze lijst.

  1. “Super Mario Party” – Nintendo Switch

“Super Mario Party” is een consoleklassieker die een update heeft gekregen voor de Nintendo Switch. Maximaal vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in minigames en munten verzamelen om te winnen. Er is ook een nieuwe coöperatieve modus waarin spelers samenwerken om puzzels te voltooien. Dit is ook een geweldige keuze voor gezinnen met jongere kinderen.

  1. “Fortnite” – PC, Xbox One, PlayStation 4, iOS, Android

“Fortnite” is een wereldwijd fenomeen en het is gemakkelijk te zien waarom. Het spel is gratis te spelen en bevat zowel solo- als coöperatieve modi. In de coöperatieve modus bouwen spelers samen forten en vechten ze tegen hordes zombies. De solomodus is een battle royale waarin spelers het tegen elkaar opnemen totdat er nog maar één persoon over is. “Fortnite” is ook beschikbaar op mobiele apparaten, zodat je het plezier overal mee naartoe kunt nemen

  1. “Roblox” – PC, Xbox One, iOS, Android

“Roblox” is een creatief platform waarmee spelers hun eigen spellen kunnen ontwerpen of spellen kunnen spelen die door andere leden van de gemeenschap zijn gemaakt. Er is een grote verscheidenheid aan spellen om uit te kiezen, van first-person shooters tot rollenspellen. En omdat het allemaal door gebruikers gegenereerde inhoud is, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. “Roblox” is ook beschikbaar op mobiele apparaten, waardoor het gemakkelijk is om je favoriete spellen mee te nemen onderweg

  1. “Minecraft” – PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch
    Minecraft is een ander wereldwijd fenomeen dat miljoenen spelers wereldwijd in de ban heeft. Het spel richt zich op creativiteit en verkenning terwijl spelers grondstoffen ontginnen, structuren bouwen en voorwerpen maken in een procedureel gegenereerde wereld. Er is ook een op doelstellingen gebaseerde overlevingsmodus als je op zoek bent naar iets meer uitdaging. Of je nu alleen speelt of met vrienden online, “Minecraft” zorgt zeker voor urenlang vermaak.

5.”Animal Crossing: New Horizons” – Nintendo Switch
Het nieuwste deel in de Animal Crossing-serie neemt alles wat goed was aan de vorige delen en verhoogt het naar 11. In “New Horizons” moeten spelers hun eigen eilandparadijs opbouwen, compleet met charmante dierlijke dorpelingen. Het spel bevat nieuwe functies zoals terraforming en het aanpassen van voorwerpen, waardoor het een van de meest verslavende delen in de franchise tot nu toe is. Als je op zoek bent naar een chill spel om je mee te ontspannen, dan is dit het zeker.”

6.”Spelltower+” – iOS
Dit puzzelspel daagt spelers uit om alle woorden te vinden die in een raster zijn verborgen voordat de tijd om is. Met meer dan 1000 puzzels om op te lossen, is er genoeg inhoud om je terug te laten komen voor meer. En als je vastloopt op een puzzel, kun je altijd een van je 5 hints gebruiken om jezelf een duwtje in de goede richting te geven.”

Conclusie: Dit zijn slechts een paar van onze favoriete gratis games voor gezinnen om samen van te genieten. Dus of je nu op zoek bent naar een adrenaline-gevoede battle royale of een relaxte puzzelgame, er staat voor iedereen wel iets op deze lijst..Waar wacht je nog op? Verzamel de familie en begin met gamen!